Ervaring van Larissa

Larissalarissa3Clarissa is echt een vakvrouw die tot het uiterste gaat. Zij stopt niet totdat je tevreden bent en neemt ruim de tijd voor je. Ik had haar zelf de hele dag op onze trouwdag en dit is ook een echte aanrader. Iemand die alles voor je regelt als het op uiterlijk aankomt maar zonder echt aanwezig te zijn. Kortom zij is een echte topper!!  

 

 

 

 

 

Ervaring van Daniëlle

danielle1danielle2Clarissa is een ontzettende lieve en spontane vakvrouw! Vanaf het eerste moment dat ik haar ontmoette op een beurs tot aan het allerlaatste moment was fantastisch! Tussendoor appen voor ideeën en bellen met vragen, niets was teveel! Ik wist niet goed wat ik wilde, maar met haar ideeën kwamen we vanzelf tot het prachtige eindresultaat! Ze weet precies waar ze het over heeft en ze weet precies wat ze doet om je te helpen om de look te vinden die je op je grote dag wilt hebben en eenmaal gevonden zit het precies zo als hij de proefsessie! Ook mijn zusje was erg blij dat Clarissa haar haar en make-up wilde verzorgen en ook zij zag er fantastisch uit! Voor Clarissa is niets te gek, waardoor ik ook nog prachtige foto's heb van het vertrek uit het hotel en heeft ze ook nog even voor ons de hotelkamer uitgecheckt! Topmens en vakvrouw!  

 

 

Ervaring van Claudia

claudia2claudiaEen enthousiaste en lieve vrouw met passie voor haar vak. Ik kan haar zeker aanbevelen!

Op mijn bruiloft heeft Clarissa mij zo mooi opgemaakt en ook het haar van mijzelf en onze dochters zag er prachtig uit en bleef de hele dag goed zitten.
Door haar rust en humor werd het een gezellige aftrap van een spannende dag :) en met haar ruime visagie ervaring weet ze je mooie features te benadrukken zonder dat het onnatuurlijk overkomt.

Ook de make- up bleef de hele dag mooi.

 

 

 

 

 

Ervaring van Martine

martinemartine2Clarissa is een topper! Ze heeft mij van begin tot eind (van proefsessie t/m de huwelijksdag) perfect geadviseerd en het mooiste in mij naar boven gehaald! Ik heb me op 29 mei prachtig gevoeld en de hele dag heeft mijn haar tot in de puntjes gezeten!

Daarnaast heeft ze mijn moeder en schoonzus ook gestyled en zij zijn ook zeer tevreden over de skills van Clarissa!

Clarissa heeft naast mijn make-up en haar ook nog een aantal prachtige foto’s gemaakt van het moment dat ik op mijn aanstaande sta te wachten!

Supersuperbedankt! You’re the best!

  

Ervaring van Vicky

vicky1vicky2Wat een topvrouw met ZO veel ervaring, talent en passie voor haar vak. Ik zou haar zeker opnieuw kiezen. Zowel de make up als mijn kapsel waren ronduit prachtig op mijn bruiloft. Ze toverde me om, maar toch paste het perfect bij wie ik ben. Maar ook omwille van haar persoonlijkheid was het helemaal top. Ik ben heel blij dat ze deel uitmaakte van mijn mooiste dag. Clarissa is de perfecte keuze als je voor perfectie gaat in een super ontspannen sfeer.