Ervaring van Maaike

Hair & Make-up by Clarissa heeft voor onze bruiloft mijn haar en make-up verzorgd. Clarissa heeft me ontzettend geholpen en veel tijd gestopt in het vinden van mijn ideale kapsel voor de grote dag. Ik ben nog steeds super blij met het eindresultaat van zowel mijn haar als make-up!

Daarnaast is Clarissa ook nog eens erg professioneel en een ontzettende lieve, positieve en leuke vrouw. Ik zou haar absoluut aanraden aan iedere toekomstige bruid.

 

 

 

 

Ervaring van Corinda en Guido


Lieve Clarissa. Wat ben je een prachtig mooi mens. Vanaf het begin was er meteen een klik. Je hebt mijn haar & make/up zo ongelooflijk mooi gedaan. Je kan merken dat je je vak met liefde en passie doet. Ik was ontroerd door het resultaat. Ook m'n meisjes haar was prachtig. Mede dank zij jouw is onze trouwdag nog mooier geworden. Heel veel liefs

 

 

 

 

 

Ervaring van Alena

Hair & Make-Up by Clarissa - AlenaIk ben heel erg blij dat Clarissa mijn haar en make-up deed en er de hele dag bij was. Clarissa heeft mij onwijs mooi opgemaakt! Ik zag er super mooi uit en voelde mij echt een prinses! Clarissa is een top professional die heel veel ervaring heeft en kan het perfect toepassen naar jouw wensen. Clarissa ziet ook wat je beter staat en geeft een advies die het plaatje perfect maakt. Ik wilde er heel graag net zo mooi uitzien zoals de meiden op pinterest. Dat is gelukt door make-up en haar gedaan door Clarissa.

Clarissa is ook een heel leuke persoon die heel attent is en oprecht je alleen maar het best gunt. Clarissa hielp mij de hele dag en niet alleen met make-up en haar maar ook met alle andere dingen: met jurk, met paraplu toen het begon te regenen, met het brengen van water en gebakjes toen wij moesten wachten, tijdens fotoshoot. Clarissa heeft ook hele mooie spontane foto's van ons gemaakt tussendoor. Door de steun van Clarissa had ik veel minder stress en heb ik lekker kunnen genieten van de hele dag. 

 

 

 

Ervaring van Karlijn

Het was even een zit maar dat was het ook absoluut waard!
Clarissa doet alles met heel veel precisie en bekijkt regelmatig haar werk even van een afstandje. Na amper te eten of te drinken want ze wilde door en alles op tijd af hebben. Clarissa is echt een professional!
Ik vond haar tevens super positief ingesteld en ruimdenkend. Wat zo'n bijzondere afspraak als bruidsmake-up en kapsel, alleen nog maar meer bijzonder maakt.
Make-up en haar, bleef echt de hele avond perfect zitten. Ook bij mijn moeder (wie nooit make-up op heeft en er ook zo prachtig uit zag door Clarissa).
Het is dat ik niet van plan ben om nog een keer te gaan trouwen, anders zou ik Clarissa heel graag nog een keer willen vragen mij weer zo mooi te maken.
Ik vond het een super ervaring!
Nogmaals dank en heel veel liefs!
Karlijn Gooijer - Zum Vörde Sive Vörding. 

 

 

Ervaring van Marianne (op Ibiza)

In een woord geweldig van a tot z het mooiste bruidskapsel ooit gemaakt door Clarissa en ook de make Up zelfs na avond non stop dansen in de hitte ( Ibiza) zat alles nog perfect ..

Echt voor iedere bruid aan te raden!!!

 

 

 

 

 

 

Pagina 1 van 3